Programajánló

II. Télűző Forraltbor-főző verseny és Táplánszentkereszt legjobb fánkja választás

Helyszín: -, Program időpontja: 2023. Február 18. (Szombat), Feltöltötte: Dávid-Tóth Andrea

Kedves táplánszentkereszti egyesületek, baráti társaságok, családok, jó szomszédokból verbuvált csapatok!

Szeretettel hívjuk Önöket a II. Télűző Forraltbor-főző versenyünkre! 2023. február 18.; 15:00


A versenyhez a bor Táplánszentkereszt Önkormányzatának ajándéka. (kb. 3 l / csapat) A kitelepüléshez szükséges eszközökről, a titkos receptről és a fűszerekről a csapatoknak kell gondoskodniuk!

A farsangi időszak másik elmaradhatatlan finomsága a farsangi fánk. Keressük Táplánszentkereszt legjobb farsangi fánkját!

Hozzon el egy kóstolónyit az otthon elkészített fánkból és az igen tisztelt zsűri, azaz a közönség szavazatai alapján kiosztjuk ezt a nemes címet is egy kedves lakótársunknak!

A forraltbor-főző versenyre az előzetes nevezés fontos: február 10-ig kérnénk telefonon vagy emailben (06 70 505 6404; programtaplanszentkereszt@gmail.com), hogy kellő mennyiségű bort tudjuk beszerezni.

A finomabbnál-finomabb forralt borok és fánkok kóstolása mellett 16 órától Rosta Géza fergeteges farsangi, családi koncertje koronázza meg a közös délutánt a művelődési házban. Jelmezben érkezni szabad!

Búcsúztassuk el együtt ezt az idei, "semmilyen" telet egy jó hangulatú, a finom forralt bor és farsangi fánk illatával és ízével színesített délutánon a parkban!

20 órától pedig a REVANS ROCK BAND 20. születésnapi koncertjéé a színpad! Hamarosan jönnek a részletek!


További programok: