Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözlöm Önt Táplánszentkereszt község hivatalos honlapján, ahol széleskörű információkkal gazdagodhat településünkkel kapcsolatban.
A honlap összeállításakor arra törekedtünk, hogy mindenki találja meg érdeklődésének és szükségletének megfelelő ismereteket.


A falu múltja, híres szülöttei, épített környezeti emlékei, természeti szépségei olyan értékek amiket a honlap segítségével fel lehet fedezni. Majd ezek után személyesen is érdemes mindezeket felkeresni.
Táplánszentkereszten élénk közösségi élet zajlik. A civil szervezetekről, egyesületekről is részletesen lehet tájékozódni. Ezek a szervezetek valamint az önkormányzat az év minden szakában szerveznek nagyszabású rendezvényeket. Ezekről az aktuális menüpontban érdemes tájékozódni.
A bölcsőde, az óvoda és az általános iskola életéről, az ott folyó nevelő-oktató munkáról is találhatnak információkat  honlapunkon. A művelődési ház kicsiknek és felnőtteknek is kínál változatos programokat a szabadidő hasznos eltöltéséhez.
Természetesen a polgármesteri hivatal munkájáról szintén ismeretekhez juthatnak. Valamint az elektronikus ügyintézés első lépéseinek eredményeként az ügyfelek még gyorsabban, kényelmesebben tudják intézni ügyeiket.
Ezen felül természetesen még nagyon sok területről juthatnak ismeretekhez.
A képgalériák segítségével mindenki betekinthet a nálunk zajló eseményekbe.
Bízom benne, hogy a Tisztelt Látogató hasznosnak, érdekesnek találja ezt az oldalt.

Kellemes időtöltést kívánok mindannyiuknak!

Perl János
polgármester