Programajánló

Éljen Május Elseje - Retro Május 1. Felvonulás és Májusfa Állítás

Helyszín: -, Program időpontja: 2022. Április 30. (Szombat), Feltöltötte: Dávid-Tóth Andrea

Sok szeretettel várjuk az "Éljen Május Elseje" felvonulásunkon a Táplánszentkereszti Fúvószenekar vezetésével április 30-án, 17 órai indulással a Széchenyi Parkból! 

A felvonulás után, a parkba visszatérve a falu májusfájának közös feldíszítésére és felállítására is örömmel látjuk a kedves lakókat!  


Éljen Május Elseje! Énekszó és tánc köszöntse... 

 Április 30-án, szombaton délután (fél 5-től) vattacukor, hot-dog, lufi és minden más mellett  a parkba várjuk a kedves lakókat  egy a táplánszentkereszti fúvószenekar által vezetett retro május 1. felvonulásra, ahol a retro öltözetnek és a régi idők transzparenseinek igazán jó helyük lenne - ne hagyják otthon őket! Kedves táplánszentkereszti lakók, egyesületek, csapatok és csoportok!  Jöjjenek el egy igazán jó hangulatú közös felvonulásra és ünnepeljük együtt a májust, ami talán már tényleg igazi tavaszt hoz nekünk.

Csodaszép májusfát szeretnénk varázsolni és állítani az önök segítségével, hogy falunk büszkesége lehessen az egész májusban.  A dísszítéshez és a májusfa állításhoz a hangulatot a Gyöngyvirág Dalkör hölgyeinek nótázása fokozza majd.

Várunk mindenkit sok szeretettel! 


További programok: