Táplán Mozi

TÁPLÁN MOZI a Jókai Mór Művelődési Házban. Belépőjegy: 300,- Ft  A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Minden kedves vendéget szeretettel várunk.

 

2010. febrár 23. - 14 óra
A hercegnő és a béka (Amerikai rajzfilm)

Rendezte: Ron Clements
John Musker

Az Aladdin és A kis hab-leány rendezőpárosa visszatér a gyökerekhez, hogy egy klasszi-kus 2D-s mesével kedveskedjen a nézőknek.

A klasszikus hercegnős/békás történet új köntösbe kerül azál-tal, hogy a tündérmese ezúttal New Orleans-ben játszódik, méghozzá a jazz korszakban, ahol Maldonia hercegét nem valami gonosz boszorkány, ha-nem Dr. Facilier változtatja bé-kává, Tiana hercegkisasszony pedig hiába próbálja egy csók-kal visszaváltoztatni, bizarr for-dulatként ő is békává változik. A mágikus átok megtöréséhez együttes erővel kell megtalálni-uk a jó voodoo-t űző Odie ma-mát, de ehhez egy hosszú, ka-landokkal és veszélyekkel teli utat kell átélniük. A két béka barátságából természetesen előbb-utóbb szerelem lesz, ezt pedig egy klasszikus Disney mesében musicalbetétekkel kell alátámasztani.

2010. március 2. - 19 óra
Egyszerűen bonyolult (Amerikai vígjáték)

Rendezte: Nancy Meyers
Szereplők: Meryl Streep, Steve Martin

Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étte-rem tulajdonosa Santa Barbará-ban. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet el-kezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belő-le. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiata-labb Agness, így most Jane lesz a másik nő...

Ebbe a már amúgy is zűrös ro-máncba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válá-sából próbál kigyógyulni. Bele-szeret Jane-be, de hamar ráesz-mél, hogy egy szerelmi három-szögbe került...

Galéria: