Bursa Hungarica Ösztöndíj pályázat 2024.

Kedves Felsőoktatásban részt vevő, továbbtanulni készülő Fiatalok!

Táplánszentkereszt község Önkormányzata Képviselőtestülete kinyilvánította csatlakozási szándékát Bursa Hungarica Felsôoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024. programhoz.

A felsôoktatásban tanuló, a pályázati feltételeknek megfelelő táplánszentkereszti  diákok támogatását továbbra is fontos feladatának tartja  a Képviselőtestület.

Táplánszentkereszt község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve - ahogy a helyi újságban ezt olvashattátok -  2023. október 3. napi hatállyal kiírja  2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan. A pályázat beadása elektronikus rendszerben történik, a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/ palybelep.aspx. Akik már regisztráltak a korábbiakban, azzal tudnak belépni. A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt – a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázat rögzítése és az önkormányzathoz történő benyújtása 2023. november 3. napjáig lehetséges, az önkormányzathoz való benyújtás javasolt személyesen 08.00–16.00 óra között és pénteken 8.00–12.00 óra között. A pályázat elbírálásának határideje: 2023. december 6.

https://emet.gov.hu/bursa-2024-a-felhivas-palyazok-reszere/

Várjuk pályázataitokat, kérdéseitekkel forduljatok a Táplánszentkereszti Polgármesteri Hivatalhoz!