Népszámlálás 2022 -töltse ki a kérdőívet online!

Tisztelt Lakótársaink!

Javában zajlik a népszámlálás internetes önkitöltési szakasza. 2022. október9-én 19 óráig 1 millió 342 ezer címről 2 millió 852 ezer személyi kérdőív érkezett be a Központi Statisztikai
Hivatal (KSH) népszámlálási szerverére. Ez a népszámlálásban érintett mintegy ötmillió cím 26,7 százaléka. Már csak 2022. október 16-án éjfélig van lehetőség a népszámlálási kérdőív interneten történő önálló kitöltésére.

A népszámlálási kérdőív kitöltése egy 2-3 fős család esetében mindössze fél órát vesz igénybe. Az online kitöltés a legkényelmesebb, leggyorsabb módja a törvény szerint kötelező adatszolgáltatásnak. Azokat, akik nem élnek az online kitöltés lehetőségével, október 17. és november 20. között számlálóbiztosok keresik fel személyesen.

Mindenki, aki online tölti ki a népszámlálási kérdőívet, nyereményjátékban vehet részt. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kérdőív beküldése előtt regisztrálnia kell a nyereményjátékra. A KSH az online kitöltés időszakaalatt naponta öt darab, egyenként 100 000 forint értékű, általános felhasználású vásárlási utalványt sorsol ki a kérdőívet kitöltő és a nyereményjátékra regisztráló háztartások között.


A népszámlálási kérdőív a belepes.nepszamlalas2022.hu weboldalon tölthető ki.

Használják ki a rendelkezésükre álló technikát, éljenek a lehetőséggel! 

 

Letölthető dokumentumok: