Programajánló

Forraltbor-Főző Verseny

Helyszín: -, Program időpontja: 2022. Február 26. (Szombat), Feltöltötte: Dávid-Tóth Andrea

Szeretettel hívjuk önöket február 26-ra tervezett forraltbor-főző versenyünkre!

Búcsúztassuk együtt a telet és annak minden nyavalyáját egy jó hangulatú, a finom forralt bor illatával és ízével színesített délutánon a parkban!


 

A versenyhez a bor Táplánszentkereszt Önkormányzatának ajándéka. (kb. 3 l / csapat) A kitelepüléshez szükséges eszközökről, a titkos receptről és a fűszerekről a csapatoknak kell gondoskodniuk!

A nevezéseket február 20-ig kérnénk telefonon vagy emailben (06 70 505 6404; programtaplanszentkereszt@gmail.com) továbbítani, hogy kellő mennyiségű bort tudjuk beszerezni.

Míg a felnőttek a finomabbnál-finomabb forralt borokat kóstolhatják, addig a gyermekeket a művelődési ház várja, ahol 15 órától megnyitjuk a táplánszentkereszti játszóházat és felavatjuk az új játékokat (pl. ping-pong, csocsó, darts és további izgalmas játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt). Majd 16 órától Molnár Orsi fergeteges farsangi, télűző családi koncertjével koronázzuk meg a közös délutánt. Jelmezben érkezni szabad!

Örömmel várjuk a nevezéseket és sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a parkban és a művelődési házban február 26-án!


További programok: