Hírek, felhívások

Bursa Hungarica 2022.

Feltöltötte: Családi AnitaDátum: 2021. Október 13. (Szerda), 11:51:57

Táplánszentkereszt község Önkormányzata Képviselőtestülete ismét csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2022. évi kiírásához!

Pályázati tudnivalók:

Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselőtestülete értesíti a nappali tagozatos képzés keretében tanulmányokat folytató felsőoktatási hallgatókat, hogy Önkormányzatunk ismételten csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójához.

„A” típusú pályázat: felsőoktatási hallgatók számára
„B” típusú pályázat: felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: 
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx 
Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok A pályázati űrlapot minden fordulóban újra ki kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva  a Polgármesteri Hivatalhoz kell benyújtani 2021. november 5-ig.


További híreink: