Hírek, felhívások

Ügyfélfogadási szünet

Feltöltötte: Családi AnitaDátum: 2021. Március 08. (Hétfő), 10:24:51

Tisztelt Ügyfeleink!

Sok más hivatallal ellentétben, a Táplánszentkereszti Polgármesteri Hivatal fogadta az Ügyfeleket. A további szigorításhoz azonban nekünk is igazodnunk kell, ezért az alábbi közleményt adjuk ki.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország kormányának a védelmi intézkedések ideiglenes szigorírásáról szóló 104/2021.(III.5.) Korm. rendelet alapján Táplánszentkereszt Község  Polgármesteri Hivatalában

2021. március 8. napjától további intézkedésig az ügyfélfogadás SZÜNETEL!

Kérjük, hogy beadványaikat elsősorban írott formában, a Hivatalépület falán kihelyezett postaládában helyezhetik el, valamint elektronikus és postai úton juttathatják el a Polgármesteri Hivatalnak. Papír alapú nyomtatványokat a Polgármesteri Hivatal előterében biztosítunk ügyfeleink részére.

Az elektronikus beadványok benyújtásáról az alábbi helyen olvashatnak részletesen: https://ohp-20.asp.lgov.hu/szolgaltatasok"" target="_blank" rel="nofollow">https://ohp-20.asp.lgov.hu/szolgaltatasok";>https://ohp-20.asp.lgov.hu/szolgaltatasok, illetve az alábbi email címekre küldhetik meg:

onkormanyzat@taplanszentkereszt.hu

jegyzo@taplanszentkereszt.hu

jegyzo@taplan.hu

penzugy@taplanszentkereszt.hu

Ügyfeleink március 8-tól személyesen kizárólag  a Szociális Ügyintézőket   és az Anyakönyvvezetőket kereshetik fel, kivételesen indokolt esetben,  előre egyeztetett időpontban.

Kérjük ügyfeleinket, hogy személyes megjelenés előtt telefonon keresztül keressék meg az illetékes ügyintézőt, aki az üggyel kapcsolatban részletes felvilágosítást tud adni, és csak feltétlenül indokolt esetben hívja be az ügyfelet, időpontra.

Telefonszámaink: 06-94-577-046, 06-94-577-048, 06-70-505-6404

Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban fogadják az ügyfeleket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előjegyzés alapján működő ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz, orvosi maszk viselése, 1,5 méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt.

Figyelem! A maszkot az épületben való tartózkodásuk teljes időtartama alatt viselniük kell!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Táplánszentkereszti Polgármesteri Hivatal

 

 



További híreink: